Atelier Mark van Praagh - Javastraat 194hs  1095CP Amsterdam | 06 48758174 | markvanpraagh@gmail.com

Atelier Mark van Praagh

Mark heeft  groot atelier op Hilvertsweg 9A. Het heeft een oppervlakte van 155 m2en is gelegen in het centrum van Hilversum. Het atelier is professioneel geoutilleerd en bestaat uit een grote expositie- en cursusruimte, een materialenkabinet, een bibliotheek en de eigen werkruimte van Mark.
In dit atelier werkt Mark aan verschillende series schilderijen, grafiek en objecten en verzorgt er ook cursussen en workshops. Tevens exposeert hij zijn werk in het Hilversums atelier. Op afspraak is dit atelier te bezoeken

Atelier Bouzu

Mark heeft behalve in Hilversum ook een atelier in het zuiden van het franse Bourgondië (in de Brionnais), midden in de campagne. Hij werkt niet alleen in de eeuwenoude lichtgemaakte natuurstenen schuur, maar ook buiten.
Geboeid door het telkens veranderende licht op de muren en daken van Romaanse kerkjes, oude boerderijen en de slapende dorpen op de glooiende weiden met al even oude heggetjes, maakt hij olieverfschilderijen en aquarellen. De series architectuur, Bourgondie en veel van de Bomen, vonden hier hun oorsprong. Mark: "Hier geniet ik van de rust, de ruimte, de stilte en de verbinding tussen architectuur, natuur, cultuur en mensen”.